Les Cabanes de l´Oliva són uns allotjaments rurals independents totalment rehabilitats amb una decoració de caire rústic que ofereixen al visitant una confortable estança. Els allotjaments estàn situats en una zona aïllada però amb molts bones comunicacions (només 450 metres de pista forestal), dins el cor de L´Espai de Interès Natural de L´Alta Garrotxa: entre natura, tranquil·litat, muntanyes i els pobles de Castellfollit de la Roca i Oix. Els afores són un balcó als volcans del Parc Natural de la Zona Volcànica i a poca distància per poder visitar-los.
És una zona de gran patrimoni cultural i històric, i, al mateix temps, idoni  pels amants de la tranquil·litat, l’excursionisme i la natura.
Els propietaris viuen en una masia al costat de les casetes, són coneixedors de la zona i us poden oferir ajuda i informació. Els camps ,els boscos i l’entorn de la casa, el bonic paisatge, les nits de pluja d’estels del mes d´agost, el contacte directe amb la natura ofereixen un gran ventall de possibilitats per poder gaudir d’unes bones vacances.

Establiment categoritzat per la Generalitat de Catalunya amb 2 espigues (confort)
Alotjaments amb registre oficial de la Generalitat de Catalunya PG334, PG335, PG336
 

Consulta el nostre calendari

Per  arribar a les Cabanes de l’Oliva

Per l'autopista AP-7 o per la N-II arribareu a Figueres si veniu de França, o a Girona si veniu de Barcelona.

Preus:
Les cases es lloguen un mínim de dues nits,tenim obert tots els dies de l'any
Els preus cap de setmana (dues nits) oscilen entre 160 euros a 220 segons temporada, nit de més 65 euros.
Les cases es lloguen també per setmanes, els preus oscil.len segons temporada a partir de 490 euros. Aquests preus hi ha IVA i la taxa turística inclosa.
Demanar disponibilitat al 687-70-45-27 Formulari de contàcte